Uudet jäsenedut 2018!!

Nyt uusia jäsenetuja jäsenillemme (myös kannattajajäsenille) mm.Linnanmäki, Särkänniemi, Take off-lentosimulaattori, Tulijooga, Inglot Cosmetics, Hostellijärjestö, The Nautical Institute, Maritim shops, Flamingo Spa, Maailmanpyörä Katajanokka! Linnanmäen rannekkeet tilataan osoitteesta office@seacommand.fi.
Lue lisää tästä.


 
Ajankohtaisia etuja:
Holiday Club
15% alennus Suomen Laivanpäällystöliiton jäsenille!
Lue lisää!

Liiton jäsenedut

Jäsenkortti

Kaikki jäsenet saavat jäsenkortin.
Jäsenkorttia esittämällä olet oikeutettu seuraaviin jäsenetuihin:

Työttömyysturva
 
Kaikki liiton varsinaiset jäsenet ovat jäseninä Julkis- ja yksityisalojen työttömyyskassassa.
Suomen Merenkulku-lehti Kaikille liiton jäsenille menee liiton lehti Suomen Merenkulku-Finlands Sjöfart, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa.
Taskukalenteri Vuosittain ilmestyvä taskukalenteri, jossa mm.liiton toimiston hallituksen jäsenten ja piiriasiamiesten yhteystiedot.
Ammattijärjestökoulutus Luottamusmiehillä ja varsinaisilla jäsenillä on mahdollisuus osallistua kustannuksitta liiton omiin kursseihin tai liiton hyväksymiin muiden ammattiyhdistysten järjestämiin kursseihin.
Lainopillinen apu Varsinaisella jäsenellä on oikeus maksuttomaan lainopilliseen apuun työehto- ja virkaehtosopimusasioitaan koskevissa kysymyksissä. Liitto voi anomuksesta antaa juridista tukea myös muissa jäsenkunnan kannalta yleistä mielenkiintoa omaavissa kysymyksissä. 
Liiton mökit Sulkavalla Suomen Laivanpäällystöliitto omistaa neljä mökkiä Sulkavalla Ryhälän kylässä jotka ovat nimeltään: Varmaranta, Myllyjärvi, Jaatila ja Suvitupa.  Mökit ovat kaikki jäsenten vuokrattavissa. Linkki mökkeihin.
Liiton jäsentuotteet Liitto myy erilaisia jäsentuotteita, esim. solmioneuloja, vöitä, veneviirejä, merikapteenisormuksia jne. Tutustu tuotteisiin nettikaupassa tai liiton lehdessä.
Vakuutukset Liitto on kustantanut kaikille liiton alle 70-vuotiaille Suomessa asuville jäsenille vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutuksen.Vakuutusturva on voimassa sen vuoden loppuun, jolloin vakuuutettu täyttää 70 vuotta. If:ssä liiton työssä oleville jäsenille on liitto myös ottanut vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen. Lue näistä enemmän If:n liittosivuilla.
Hyvinvointijaksot Palkansaajien hyvinvointi ja terveys ry PHT järjestää hyvinvointijaksoja.
Jäsenetuhinnat

 

Viking Line 
Jäsenetuhinnat vapaa-ajan risteilymatkoille. Seuraa lehti-ilmoituksia Suomen Merenkulku-lehdessä.

Tallink-Silja
Jäsenetuhinnat vapaa-ajan risteilymatkoille. Seuraa lehti-ilmoituksia Suomen Merenkulku-lehdessä.

Hotelli Keurusselkä
Sopimushinnat.

Eckerö Line
STTK jäsenhinnat.
 

Merimieskirkon jäsenedut Laivanpäällystöliiton jäsenille on -50% alennus huonemajoitushinnoista Antwerpenin merimieskirkossa.